SMSParking

Aplikacija, dostupna za iOS i Android ureðaje koja nudi jednostavno rješenje za placanje parkinga u onim gradovima (Podgorica, Nikšic, Herceg Novi i Berane) Crne Gore u kojima je moguce platiti parking slanjem SMS poruke. Pored opcija za slanje SMS-poruke, tu je i alarm koji korisnika upozorava da je prošlo 15 minuta besplatnog parkinga, kao i unos nove tablice. Moguće je sačuvati više od jedne registarske oznake, pa po potrebi, ukoliko neko posjeduje više od jednog automobila, birati registarsku oznaku i placati parking.

Lista sačuvanih registarskih oznaka

Spisak registarskih oznaka koje je korisnik sačuvao. U svakom trenutku, na klik jedne od njih automatski je postavlja za podrazumijevanu, i ta tablica postaje aktivna. Mogu se lako brisati, povlačenjem u stranu.


Istorija plaćanja

Aplikacija nudi pregled plaćenih karata za parkiranje za sve registarske oznake. Korisniku je ostavljena mogućnost jednostavne pretrage/filtriranja istorije plaćanja, kako bi lakše pronašao kartu koja mu je potrebna. Jedan upis sadrži kartu, registarsku oznaku, mjesto, datum i vrijeme kada je ona plaćena.

1604

Android korisnika

1546

iOS korisnika