AutoCG

AutoCG je lični asistent za sve vozače u Crnoj Gori! Provjerite stanje na putevima, probleme koje prijavljuju korisnici, trenutne cijene goriva, potražite najbliže benzinske pumpe, pogledajte da li ima radarskih kontrola u vašoj blizini... Ukoliko imate problem na putu, jednim klikom možete pozvati najbližu službu koja pruža pomoć na putu. Takođe, možete imati svoj dnevnik troškova - za gorivo i sve druge troškove na vašem vozilu.

Stanje na putevima

Najsvježije informacije o stanju na putevima koje obezbjeđuje Auto-moto savez Crne Gore. Saradnja sa Auto-moto savezom Crne Gore je ostvarena u smislu dostavljanja informacija o trenutnom stanju na saobraćajnicama, radovima i raznim upozorenjima. Kad god Auto-moto savez objavi nove detalje vezane za stanje na putevima, ti podaci se momentalno ažuriraju u aplikaciji. Takođe, u ovom dijelu aplikacije imamo modul koji omogućava korisnicima da prijave neke karakteristične situacije na putevima. Na primjer odron, gužva, udes, magla i tako dalje. Kada prijava jednom prođe kontrolu naših administratora, i bude odobrena, svi ostali korisnici mogu da je vide. Još jedna vrlo bitna stvar u okviru opcije o stanju na putevima je pregled dionica na kojima je neophodno imati zimsku opremu na automobilu. Pored spiska sa detaljnim objašnjenjima za svaku saobraćajnicu ovog tipa, aplikacija nudi opciju da korisniku na mapi iscrta željenu dionicu u odnosu na njegovu trenuntu lokaciju radi bolje preglednosti.


Pumpe, gorivo

U ovom dijelu aplikacije mogu se naći cijene goriva koje se automatski ažuriraju u skladu sa obračunskim periodima. Takođe, ukoliko je korisniku potrebno da potraži najbližu benzinsku stanicu, aplikacija mu na jedan klik daje spisak najbližih pumpi računajući od njegove trenutne lokacije. Naravno, postoji i mogućnost automatskog vođenja do odabrane pumpe.

Putarine i trajekti

Ovaj dio aplikacije nudi informacije o svim saobraćajnim objektima za koje se naplaćuje putarina. To su tunel Sozina, trajekt Kamenari - Lepetane kao i dionica regionalnog puta Herceg Novi - Trebinje. Za svaki od pomenutih objekata navedene su lokacija na mapi, kratak opis, te cjenovnik prikazan na lako razumljiv način.


Radarske kontrole

Poseban modul koji nudi prijavu opciju prijave lokacije radarskih kontrola u smislu slanja lokacije korisnika. Nakon odobravanja prijave od strane naših administratora, lokacija kontrole se kod korisnika prikazuje na mapi, a u listi ispod se nalazi tačan opis (ulica, udaljenost u kilometrima i minutima). Kako je ovaj dio aplikacije zamišljen da bude mala društvena mreža, omogućeno je da se svaki radar može ili potvrditi ili demantovati u zavisnosti od toga da li je korsnik zaista vidio kontrolu koja je prijavljena ili ne, klikom na samo jedno dugme.

Pomoć na putu

Aplikacija nudi imenik svih službi za pomoć na putevima, sa mogućnošću direktnog pozivanja željene službe. Sve službe koje su trenutno na našem spisku su one zvanične, registrovane za tu djelatnost. Sa novom nadogradnjom, dodata je lokacija svih ovih službi na mapi, te mogućnost pozivanja željene, direktno sa mape.

Evidencija troškova

Modul za vođenje dnevnika troškova, kako goriva, tako i svih ostalih troškova koji su u vezi sa vašim vozilom. Kako ovo funkcioniše? Kreirali smo Vaš lični dnevnik potrošnje, koji je vrlo lagan za korišćenje. Imate opciju da vodite evidenciju o potrošenom gorivu i broju kilometara koji ste prešli, i naravno evidenciju o ostalim troškovima na vašem automobilu. Pošto aplikacija zna koje su aktuelne cijene goriva, unos goriva se svodi na klikanje jednog tastera i drugog za čuvanje. Aplikacija računa sve sama, i čuva vaše unose u listi. Na kraju, bitno je napomenuti da postoji pregled ukupne potrošnje kako goriva tako i ostalih troškova, kao total.

9612

Android korisnika

5731

iOS korisnika